Politica de confidențialitate

Politica de

Confidențialitate

Politica de confidențialitate se aplică datelor personale ale celor care doresc să devină, sunt sau au fost clienții noști

Politica de confidențialitate se aplică datelor personale ale celor care doresc să devină, sunt sau au fost clienții noștri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvăluite în timp ce utilizează site-ul nostru, disponibil la adresa www.mirrorism.com. Când ne referim la „Mirrorism”, „noi” sau “societatea noastră” în această declarație, ne referim la Ștef Virginia-Monica PFA.

Vă puteți gestiona consimțământul asupra scopurilor în care vor fi utilizate datele cu caracter personal trimițând un e-mail la adresa gina@mirrorism.com, sau accesând pagina de contact.

Această politică este valabilă începând cu data de 25.05.2018.

Când utilizați site-ul nostru ne încredințați o parte dintre datele dumneavoastră cu caracter personal. Înțelegem acest lucru și îl apreciem. Prin tot ceea ce facem ne străduim să le protejăm și să vă oferim un control cât mai bun asupra lor.

Politica de confidențialitate vă ajută să înțelegeți ce date personale colectăm despre dumneavoastră, modul în care folosim datele dumneavoastră personale și ce opțiuni aveți asupra utilizării acestora.

Ne angajăm să păstrăm acuratețea, confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale. Pentru a fi în concordanță cu modificarile legislative și/sau cu realitățile practice cu care se confruntă, ne rezervăm dreptul de a ajusta oricând prezenta politică, modificările devenind obligatorii din momentul publicării acestora pe site.

Dorim să înțelegeți cât mai clar ce reprezintă “datele cu caracter personal”. Datele cu carater personal sunt informații, despre o persoană identificată sau identificabilă. Exemple de astfel de date: nume, prenume, adresa, număr de telefon, e-mail, date legate de cartea de identitate, CNP, informații bancare, cookie, adresa de IP a calculatorului, ID-urile dispozitivelor mobile, informații din browserul dumneavoastră web (cum ar fi tipul browserului și limba browserului), acțiunile pe care le faceți pe site-ul nostru web, etc.

Datele cu caracter personal sunt colectate pentru derularea efectivă a relațiilor profesionale, pentru a va oferi servicii cât mai bune, pentru a îmbunătăți permanent funcționalitățile site-ului nostru sau pentru a vă aduce în atenție informații relevante pentru dumneavoastră. Limităm datele personale pe care le colectăm la ceea ce este relevant în vederea procesării particulare a acestora. Nu procesăm datele dumneavoastră personale în moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informațiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastră. Date contractuale (obligatorii) – pentru demararea procesului de angajare a unui contract și pentru derularea efectivă a relației profesionale. Se pot colecta date (nume, prenume, CNP, telefon, e-mail, etc) pentru a putea să răspundem întrebărilor dumneavoastră legate de produsele și serviciile noastre (inclusiv prin utilizarea unei soluții dedicate dvs.), pentru a putea organiza procesarea și livrarea serviciilor către dumneavoastră. Aceste date sunt colectate prin formulare dedicate din site de genul: contact, solicită consultanță, contul meu, etc. Aceste date sunt denumite generic “date contractuale”. Fără ele, cererea dumneavoastră nu poate fi preluată (de exemplu nu știm cum să vă răspundem la întrebări), nu poate fi prelucrată (de exemplu nu pot fi emise documente fiscale pentru încasarea contravalorii serciviilor, etc). Nu veți putea beneficia de serviciile noastre utilizând site-ul nostru, fără a furniza aceste date. Clienții angajați deja într-un contract nu pot renunța la procesarea datelor personale, fără a asuma și efectele pe care o asemenea restricționare/renunțare/ștergere le-ar avea asupra executării contractului. Temeiul juridic pentru prelucrarea acestor date îl reprezintă pe de o parte executarea contractului iar pe de altă parte, interesele noastre legitime (articolul 6 alin 1 lif (f) din regulamentul general privind protecția datelor). Date funcționale – pentru o experiență cât mai bună în utilizarea site-ului Se pot colecta date directe (nume, prenume, telefon, e-mail, etc.) pentru asigurarea unei experiențe mai bune în utilizarea site-ului. Datele se colectează prin intermediul formularelor din site. Aceste date sunt denumite generic “date în scopuri funcționale”. Se pot colecta datele indirecte ce se pot utiliza în crearea unui website mai bine structurat (ex: rapoartele din Google Analytics etc.). Aceste date ne ajută să vedem fluxul de navigare a vizitatorilor în site, volumul de navigare precum și alte informații utile relevante în îmbunătățirea site-ului, pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună. Toate aceste functionalități sunt gândite pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de informare și achiziție. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea datelor în acest scop, nu puteți beneficia de avantajele acestor functionalități. Temeiul legal al colectarii acestor date îl reprezintă consimțământul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protecția datelor). Date de marketing – pentru un site mai bine structurat, informații relevante despre activitatea noastră și informare în social media Se colectează date personale, cum ar fi datele directe (nume, prenume, telefon, e-mail, etc) sau indirecte (cookie-uri, adresa de IP a calculatorului, locația, ID-urile dispozitivelor mobile, etc). Datele directe se colectează pentru înscrierile la newsletter (transmiterea de buletine informative, informații relevante despre noi etc). Dacă doriți să nu mai primiți astfel de materiale puteți să accesați link-ul „dezabonare” situat în partea de jos a e-mailurilor de marketing ale companiei noastre. De asemenea ne puteti contacta oricând la adresa gina@mirrorism.com pentru a actualiza informațiile dvs., pentru a restricționa folosirea lor, a le șterge sau exercitatea oricărui drept prevăzut de Regulamentul European 2016/679 privind GDPR. Cookie-urile sunt fișiere de date care sunt trimise de pe un site web către un browser pentru a înregistra informații despre utilizatori în diferite scopuri. Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare. Pentru informații suplimentare consultați pagina de pe site-ul nostru care conține politica privind cookie-urile. Datele pot fi utilizate și pentru afisarea unor reclame adaptate dorințelor dumneavoastră (ex: Google Remarketing, Facebook Pixel, etc). Este posibil să vă fie prezentate reclame la produsele de care ați fost interesați sau pe care le-ați vizualizat, care nu au nicio legătură cu site-ul nostru. Site-ul nostru vă permite să vă conectați cu rețele media sociale, cum ar fi Facebook (facebook.com), Linkedin (linkedin.com) și Twitter (twitter.com) („Social Media”). Conectându-vă astfel se pot colecta adresa IP și pagina pe care o vizitați din site-ul nostru. De asemenea se setează un cookie pentru a permite aplicațiilor de social media să funcționeze corect. S-ar putea să vi se ofere o opțiune de către conturile de social media pentru a posta informații despre activitățile dumneavoastră pe pagina personală de profil din rețeaua social media, pentru a le permite accesul și altor utilizatori la acele informații din rețeaua dumneavoastră. Aceste date le denumim generic ”date în scopuri de marketing”. Temeiul legal al colectarii acestor date îl reprezintă consimțământul (art.6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Când interacționați cu site-ul nostru, vă oferim posibilitatea de a acorda și de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru utilizarea datelor dumneavoastră.

Oferim vizitatorilor site-ului și clienților care furnizează datele cu caracter personal mijloacele pentru a alege modul în care folosim aceste date. Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se poate solicita la abonarea la newsletter, la lansarea formularului de contact, precum și la orice alt scop care implică acordarea consimțamântului, prin accesarea unui panou de control general (cumulat sau individual, pe fiecare categorie de date sau scop invidual) sau prin altă manieră tehnică, creată cu acest scop.

Veți avea posibilitatea de a vă da explicit consimțământul asupra scopurilor în care vor fi utilizate datele cu caracter personal și de a-l gestiona ulterior, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Depunem toate eforturile pentru a vă garanta drepturile pe care le aveți, în conformitate cu legislația în vigoare.

Aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale. În consecință, dacă este cazul, vă oferim acces la datele personale pe care le păstrăm în legătură cu dumneavoastră. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a alege dacă doriți să primiți informații de la noi, dar și să corectați, să modificați sau să ștergeți informațiile dumneavoastră.

Putem limita sau refuza accesul la datele cu caracter personal, în cazul în care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproporționate față de riscurile pentru intimitatea dumneavoastră, sau dacă drepturile altor persoane, altele decât dumneavoastră, ar fi încălcate. Alte motive pentru refuzul sau limitarea accesului pot include restricțiile impuse de legislația în vigoare sau alte aspecte similare, îndreptățite.

Aveți dreptul de modificare și stergere a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în special a datelor incomplete sau inexacte de exemplu, în cazul în care unele dintre datele personale pe care le-ați furnizat (număr de telefon, adresa e-mail, persoană împuternicită etc.) nu mai sunt actuale.

Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale pe care le procesăm sunt viabile pentru utilizarea dorită și exacte, complete și actuale. În acest sens, ne bazăm pe dumneavoastră să actualizați și să corectați datele personale în măsura în care este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastră.
Solicitările de accesare, modificare sau ștergere a informațiilor vor fi tratate și soluționate cât mai repede, într-un termen de maxim 30 de zile.

Aveți dreptul de restricționare a prelucrării, de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile legii. Acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare, cu exceptia acelor date pentru care prelucrarea reprezintă o obligație legală.

Aveți dreptul de a solicita portabilitatea (exportul) datelor cu caracter personal. Putem limita sau refuza portabilitatea datelor cu caracter personal, în cazul în care eforturile sau cheltuielile de furnizare a accesului ar fi disproporționate față de avantajele aduse în cazul respectiv.

Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat.

Aveti dreptul de a înainta plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), precum şi de a vă adresa justiției, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Colaborăm cu alți furnizori, angajați contractual, cu furnizori de servicii contabile și cu companii din domeniul internetului: web design, găzduire, Google, Facebook, iCloud, e-mail etc. – toate acestea, pentru o cât mai bună experiență cu site-ul nostru.

Putem împărtăși datele dumneavoastră personale furnizorilor de servicii în vederea îmbunătățirii experienței de utilizare a site-ului (ex: Google Analytics etc.) sau oferirii de servicii (Google, Facebook, Mailchimp etc.), precum și în alte scopuri: servicii de contabilitate, consultanță, afiliați, colaboratori etc. Dezvăluirea datelor se face în temeiul faptului că serviciile necesare derulării afacerilor noastre nu pot fi prestate de către noi. Depunem toate eforturile pentru a avea un angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. În cazul în care furnizorii noștri de servicii de găzduire, trimitere de newsletter sau alte servicii similare sunt transferate în afara spațiului economic european (SEE), se depun eforturi pentru a se asigura măsuri de protecție adecvate.

Siguranța datelor dumneavoastră este importantă pentru noi. Depunem toate eforturile necesare în acest sens.

Luăm măsuri rezonabile și adecvate pentru a proteja datele personale de pierderi, utilizări incorecte și acces neautorizat, dezvăluire, modificare și distrugere, ținând cont de natura acestora. Luăm toate măsurile interne pentru a identifica si a asigura securitatea informațiilor, măsurile fiind verificate în mod regulat și adaptate la stadiul tehnicii. Societatea noastră utilizează furnizori de servicii conexe cu notorietate în piață (ex: servicii de găzduire, servicii de dezvoltare software, soluții de marketing etc.) pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Păstrăm informațiile conform specificațiilor legale, pe perioada derulării activității societății noastre și atâta timp cât dumneavoastră sunteți de acord.

Stocarea datelor cu caracter personal se face pe perioadele de timp specificate de legislația în vigoare, în vederea menținerii evidențelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii și contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerințe de arhivare, în acord cu dispozițiile legale. Datele cu caracter personal necesare beneficierii de funcționalitățile site-ului nostru se stochează pe o perioadă nedeterminată de timp, până la ștergerea site-ului sau a dezabonării dvs. de la site.

NU prestăm servicii și NU livrăm minorilor bunuri decât în cazurile exprese prevăzute de lege.

Compania noastră NU urmărește în activitățile sale de prelucrare de date prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor (persoane sub 18 ani). Nu realizăm activități promoționale de marketing direct către minori.

Orice persoană care ne furnizează datele personale și menționează ca este minor va fi contactă pentru a obține și acordul părintelui. În cazul în care are totuși loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o personă care nu este majoră, vom sista procesarea acestor date odată cu luarea la cunoștință a acestui fapt, dacă nu se primește acordul părintelui.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizează în conformitate cu cerințele legale și în cazuri strict determinate. Minorii care au împlinit vârsta de 14 ani pot achiziționa servicii, solicita și primi comunicații de la compania noastră numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

Informarea dumneavoastră și a autorităților este primul pas. Remedierea situației apărute este prioritatea noastră.
În cazul în care survine o încălcare a datelor cu caracter personal vom notifica autoritățile competente pentru protecția datelor în termen de 72 de ore, în funcție de gradul de risc pentru client sau pentru vizitatorul site-ului. Clienții afectați sau vizitatorii site-ului vor fi, de asemenea, notificați în legătură cu încălcarea.

Vom lua toate măsurile necesare remedierii situațiilor apărute, în vederea protejării drepturilor dumneavoastră.

Păstrăm înregistrări pentru a demonstra respectarea cerințelor prezentei politici.

Vom păstra înregistrări relevante despre:
a. scopul procesării datelor cu caracter personal;
b. categoriile persoanelor vizate și ale datelor cu caracter personal prelucrate;
e. atunci când este posibil, perioadele de păstrare preconizate pentru diferite categorii de date cu caracter personal;
f. o descriere generală a măsurilor de securitate utilizate pentru protejarea datelor cu caracter personal;
g. exercitarea drepturilor pe care le aveți.