Hadassa & Sebastian

Hadassa & Sebastian

Pe mireasă am cunoscut-o doar în ziua nunții și vai, ce încântare de fată! Cu Sebi ne întâlnisem cu câteva luni înainte de nuntă și i se citea pe față dorul de iubita lui, ea fiind pe atunci plecată în străinătate.

Fiecare separat sunt oameni extraordinari, Hadassa cu căldură și farmec, iar Sebi cu bunătate și hotărâre – dar împreună sunt mi-nu-nați! În ziua cea mare am intrat în familiile lor calde, în tradițiile respectate și clipele pline de bună dispoziție. Mireasa s-a pregătit acasă sub îndrumarea familiei iubitoare, iar mirele a plecat de lângă mama și sora lui pentru a se uni cu sortita. Până în momentul în care Sebastian a rostit “DA” la starea civilă, Hadassei nu îi venea să creadă că el chiar o va lua de soție. Acest legământ s-a concretizat la Biserica Ortodoxă, unde și-au jurat iubire veșnică. La ședința foto am prins lumina perfectă, iar cei doi însurăței iubăreți au strălucit în apusul soarelui. Nu s-au lăsat mult așteptați la restaurantul Dennis, unde s-au încins horele până târziu în noapte.

La nici o săptămână de la nuntă, cei doi s-au îmbrăcat din nou în mire și mireasă și am pornit spre Alma Vii la ședința foto Trash the Dress. Doamnele foarte amabile de la intrarea în recent renovata cetate ne-au ghidat și sprijinit în căutarea noastră de cadre frumoase pentru cei doi miri. Soarele cald i-a răsfățat din nou, iar în drum spre casă am prins un cer cu raze de apus!

Larisa & Ionica, nunta Medias Dennis 23 august 2019
Înapoi Larisa & Ionică
Înainte Ale & Răzvan - Lugoj
Alexandra & Razvan, fotograf nunta Lugoj

Un comentariu

Lasă un comentariu

14 + 5 =