Cristina & Florin

Cristina & Florin

Bogdă, după cum îl alintă iubita lui, locuiește la Sibiu împreună cu ea. Ei sunt de loc din Pănade, un sat de lângă Blaj. Un loc idilic și tare liniștit, care cu siguranță i-a format în oamenii minunați care sunt astăzi!

După cum era și firesc, cei doi au ales să aibă o nuntă în stil tradițional. Cu pregătiri la casele părintești, cu plimbatul alaiului de la mire la nași și apoi la mireasă, cu nuntași îmbrăcați în haine populare. Mare ne-a fost bucuria când am văzut că mulți invitați au ales să le respecte dorința! Cristina și Florin au fost foarte atenți la fiecare detaliu, iar noi nu am ratat ocazia de a pune în valoare fiecare amănunt important. Ei au propus ca ședința foto să o facem în parcurile din Blaj, un oraș model care a fost recondiționat și înfrumusețat în ultimii ani. După o mică plimbare prin Parcul Eroilor, ne-am reîntors în Pănade, pentru a urca la Biserică, unde preotul a ținut o slujbă atât de frumoasă, încât mirii și nuntașii au vărsat câteva lacrimi. Căminul Cultural din Valea Lungă, total diferit față de un tradițional cămin cultural, a fost gazda petrecerii la care nuntașii s-au învârtit până noaptea târziu.

Fiind dornici de mai multe poze (nu este cazul lui Florin), am urcat cu mirii și nașii în Cetatea Cisnădioara pentru ședința foto după nuntă. Peisajul superb a venit în completarea iubirii Cristinei și a soțului ei. La coborâre i-am fotografiat cu un mare căluț cuminte, iar cei doi nu s-au sfiit să-l încalece, având experiență în călărie. Dacă e să fie tradițional, să fie până la capăt, nu?

Kate & Patrick nunta wedding Zarnesti stil american 29 iunie 2019
Înapoi Kate & Patrick
Înainte Larisa & Ionică
Larisa & Ionica, nunta Medias Dennis 23 august 2019

Lasă un comentariu

five × 4 =